QUEVEDO

"Quevedo" speed up 800% from taavi varm on Vimeo.

“Quevedo” on kirjaniku ja kirjandusteadlase, akadeemik Jaan Unduski ainus seni lavastamata näidend, 2003. aastal näidendivõistlusel esimest kohta jaganud tekst. Undusk oskab suurepäraselt kasvatada ajaloolistele isikutele “liha luude peale” ja vormida neist sügava siseilma ja keerulise psühholoogiaga tegelaskujud.
Autor Jaan Undusk
Lavastaja Margus Kasterpalu (Eesti Teatri Festival)
Kunstnik Kristiina Põllu
Muusikaline kujundus Jaan Sööt
Videokunstnik Taavi Varm
Valguskunstnik Priidu Adlas (Tallinna Linnateater)
Osades: Hannes Kaljujärv, Üllar Saaremäe(Rakvere teater), Liina Olmaru, Aivar Tommingas, Marika Barabanštšikova, Jüri Lumiste, Martin Kõiv, Markus Luik, Kristo Toots (külalisena), Jaan Sööt (külalisena).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *