Estonian Music and Design Cafe

November 26, 2010

Eesti Muusika ja Disaini Kohvik on ainulaadne koht, kus külastajad kutsutakse lõõgastuma hea muusika ja ilusa disaini keskele. Kohviku sisustus on loodud eesti disainerite poolt ja on oma olemuselt väga unikaalne kooslus. Disainmööbel on jagatud väikesteks gruppideks, mis sobivad erinevale vanusele. Ergonoomilisemad eakamatele ja lastenurk koos Anni Varmi värvi ise  minitapeetidega pisematele. Loomulikult on olemas kohviku menüüs disainerite tutvustus koos kontaktidega.

Muusikat saab kuulata kõrvaklappidest valides endale meeleäraseid lugusid menüü abiga, kus on kirjas artistide lühitutvustus.

Muusikavaliku eest vastutab Jaagup Jalakas (Plektrum festivali korraldaja) koostöös Tallinn Music Week’i ja muusikapoe Rada 7’ga.

 

estonianmusicdesigncafe.eu
facebook.com/EstonianMusicDesignCafe

Fotod helsingist: