Estonian Music and Design Cafe

Eesti Muusika ja Disaini Kohvik on ainulaadne koht, kus külastajad kutsutakse lõõgastuma hea muusika ja ilusa disaini keskele. Kohviku sisustus on loodud eesti disainerite poolt ja on oma olemuselt väga unikaalne kooslus. Disainmööbel on jagatud väikesteks gruppideks, mis sobivad erinevale vanusele. Ergonoomilisemad eakamatele ja lastenurk koos Anni Varmi värvi ise  minitapeetidega pisematele. Loomulikult on olemas kohviku menüüs disainerite tutvustus koos kontaktidega.

Muusikat saab kuulata kõrvaklappidest valides endale meeleäraseid lugusid menüü abiga, kus on kirjas artistide lühitutvustus.

Muusikavaliku eest vastutab Jaagup Jalakas (Plektrum festivali korraldaja) koostöös Tallinn Music Week’i ja muusikapoe Rada 7’ga.

 

estonianmusicdesigncafe.eu
facebook.com/EstonianMusicDesignCafe

Fotod helsingist:

1 Comment

  1. Ülisuper idee! Olen nii etnotoolide peal mõnusalt päikest nautinud kui ka Keha3 peatakana LED-pinke ise katsunud. Kui Helsingisse satun, siis tuleb kohustuslikus korras läbi astuda ja äkki leiab muusikavalikust DRAMAMAMA ka selleks ajaks, kui juba praegu ei ole. Edu teile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *