LP 33 1/3 rpm

’LP 12 “ 33 ⅓ rpm’ /esietendus 18.augustil 2007/

‘LP 12’’ 33 1/3 rpm’ on album. Salvestatud PAF-is. Kaheteistkümne looga (+ ehk mõni bonus track), kaheteistkümne erineva esitajaga. See album pannakse Kanuti Gildi SAALis peale, puhastatakse – nõel vajub rajale, kuuldub krabinat ja ta hakkab mängima. ’33 1/3 revolutions per minute.’ On teatrit, tantsu, visuaale, muusikat – loomingut ja elu. Loominguline üksus nu.unioon paneb selle albumi Augusti TantsuFestivalil keerlema. On kuidagi blues, aga loodetavasti hea tunne…

Loomingulisse üksusesse nu.unioon kuuluvad need, kes kunagi koos olid, siis laiali läksid, vahepeal taasühinesid (Baltoscandal’06) ja nüüd uuesti oma loominguliste sõpradega kokku tulevad + ehk veel mõni special guest star.

idee, lavastus, esitus: nu.unioon: Ingrid Isotamm, Anneli Rahkema, Marianne Kütt, Triinu Pungits, Eve Noormets, Peeter Rästas, Erni Kask, Helgur Rosental, Andres Noormets, Päär Pärenson, Raido Mägi, Taavi Varm
valgus: nu.uniooni trupp, Revo Koplus
kaasprodutsent: Kanuti Gildi SAAL
koostööpartnerid: PAF (PerformingArtsForum/ Prants.), Kultuuritehas Polymer, Noore Tantsu Festival
link:
projekti blogi
nuuniooni kodu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *