Lumekuninganna

Lumekuninganna

Lasteetendus Eesti Draamateatris, lavastaja Ivo Eensalu.

Lavastaja Ivo Eensalu
Kunstnik  Mare Raidma
Liikumine Marge Ehrenbusch
Helilooja Tõnu Naissoo
Videokunstnik Taavi Varm

Osades: Merle Palmiste, Tõnu Oja, Harriet Toompere, Ott Sepp, Ester Pajusoo, Viire Valdma, Sergo Vares (külalisena), Elina Reinold, Taavi Teplenkov või Rasmus Kaljujärv, Riina Maidre, Ain Lutsepp, Maria Klenskaja, Pille Lukin, Jaanus Orgulas, Tõnu Mikiver.

Kui Gerda pärast kirevaid seiklusi printsi ja printsessi, kuninga, nõuniku ning röövlitega lumekuninganna riiki Kaj juurde jõuab, on kodus juba kevad. Taevas on selge ja puhas, lehed puudel on puhkenud ning pääsukesed ehitavad pesi. Kaj istub aga lumemaa troonil ja mängib mõistuse jäist mängu. Külmariigi valitsejanna on talle lubanud, et kui ta paneb jäätükikestest kokku sõna “igavik”, siis saab ta kingiks kogu maailma ja paari uiske pealekauba. Kaj on unustanud kõik muu: teised lapsed ja täiskasvanud, nutmise ja naermise. Kas keegi teab, kuidas saaks Kaj taas koju? Mis sulataks üles poisi jäise südame? Mis võidaks imekauni lumekuninganna võluväe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *