Sebastian

Sebastian

Tallinna Linnateater, lavastaja Jaanus Rohumaa.
Minu töö:
Videokunstnik koos Andres Tenusaarega. Lamenukk animatsioon ja pikselatsioon. Tekitasime ka videole heliefekte kasutades selleks analoogvahendeid ja mikrofoni.
—————————————–

Lavastaja: Jaanus Rohumaa :: Dramaturg: Triin Sinissaar :: Kunstnik: Ann Lumiste :: Tõlkija: Henno Rajandi :: Muusikaline kujundaja: Jaan Tootsen ja Jaanus Rohumaa :: Valgus: Margus Vaigur :: Mängukoht: Taevalava :: Mängivad: Alo Kõrve, Andero Ermel, Epp Eespäev, Hele Kõre, Külli Teetamm või Saara Nüganen (külalisena), Helene Vannari, Indrek Sammul, Allan Noormets, Kalju Orro, Andres Raag, Mart Toome :: Esietendus: 02.11.2004 :: Etendus kestab: 3 h

Sebastian Flyte’il on kõik eeldused olla õnnelik – ta on noor ja sarmikas, pärit rikkast ja suursugusest perest ning ta õpib Oxfordis, maailma parimas ülikoolis. Ometi ei suuda teda enesehävitustungist päästa ei kõikemõistev sõber Charles Ryder ega armastav perekond – katoliiklik saareke keset protestantlikku Inglismaad.
Inglise “kadunud põlvkonna” kultusromaani “Tagasi Bridesheadi” esimene osa kannab pealkirja “Et in Arcadia ego” – viidates kaduviku varjule, mis jälitab meid isegi Arkaadias.
“Sebastian” on lugu ühe inimese hääbumisest, aga samas ka lunastusest ja õnnelikuks saamisest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *