ANNI VARM • DEVELOPING PATTERNS

MUSTRID
“VÄRVI ISE- MÄNGI- NUPUTA”

DEVELOPING PATTERNS
“Colour, play, figure”

1.Fantaasia on piiritu / Never-ending fantasy

Ruudustik mida saab ruut haaval värvida, moodustada erinevaid kujundeid või mustreidMida suuremaks laps/inimene kasvab seda peenemaks, huvitavamaks ja läbimõelduvamaks hakkavad muutuma kujutatavad mustrid. Arendab: loovust, mälu, kordinatsiooni, peenmotoorikat, rütmi taju ja elavdab fantaasiat. Sobib vanusest 0-100 a.

Colour the quadrates. You can think up patterns and figures and what ever you like.Play with colour and patterns. Develope: creativityt, memory, coordination, ginger up fantasy. Appropirate age:0-100 a.

2. Kes otsib see leiab

Tähed mis moodustavad erinevaid sõnu. Otsi lugedes: ülevalt alla, alt üles, paremalt vasakule, vasakult paremale, diagonaalis paremalt ülevalt alla vasakule ja vastupidi, diagonaalis alt paremalt ülesse vasakule ja vastupidi.

Väikelastel abiks tähtede ja lugema õppimisel. Lõbus ise värvida. Mida vanemaks saab, seda keerulisema sõna ülesse leiab. Põnev igas eas inimestele

3. Korstnapühkija / Chimney sweeper

värvi ise +

Iga korstna sisse on paigutatud ruudud (2 kõrvuti tulpa = 2 mängijat korraga). Leidke endale mingi väike pihku mahtuv ese või väike paberkuul. Mängija 1 peidab selja taga kuulikese ühte peopesadest, seejärel sirutab rusikas käed ette ja mängija 2 peab arvama kummas käes on kuulike. Ja nii kordamööda. Kes ära arvab saab enda tulpa ristikese. Kui ei arva ei saa midagi. Kes rohkem õieti arvab jõuab enne korstna otsa ja on võitnud.

Lõbus mäng igas vanuses inimestele.

Colour. In every chimney you can play the game called “Chimney sweeper”

“Chimney sweeper”: in every chimney you find quadrates in 2 column. (for 2 players). Find some object you can hide in your hand (easyest is little bit of paper – paper ball). Now players ,by turns, hide paper ball on hand (behinde the back). Reach out bouth hands. Other player must guess in wich hand paper ball is. Every time answere is right you draw cross – X in your quadrate. And so on. Player who fill up all quadrates first is winner. Have fun.

Appropirate age:0-100 a.

4. Pilvelambad.

Pilvedes on peidus lambad. Kui hästi otsid siis leiad. Kui und ei tule siis saab lambaid kokku lugeda. Värvida saab ka. Ergurab fantaasiat. Sobib igale vanusele.

5. Sõbrad

Väga armsad ja ustavad sõbrad. Tõstavad tuju. Kuulavad alati mis sul öelda on. Lõbus värvida. Arendab: värvi taju, loovust, fantaasiat. Sobib apsoluutselt igale vanusele.

6. Trips- Traps- Trull / Tick- tack- toe

Muster kus kujundid on tripstrapstrulli ruudustikul. Kogu mustri ulatuses leiad mitu erineva suurusega ruudustikku kus sõpradega tripstrapstrulli mängida. Paneb pea tööle, saab värvida, on põhjus miks sõpru külla kutsuda. Sobib kõigile.

There are 2 players. One of them draws crosses, other rings.Who draws first 3 crosses or rings in a row is winner.Tapeedid on müügil / Patterns for sale : PRINTSTONE

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *