Salasõber

Salasõber (live demo) from taavi varm on Vimeo.

salasõber salasõber salasõber salasõber salasõber salasõber salasõber salasõber

link: endla
Interaktiivne lastelavastus kahes vaatuses.

Tegijad

Autor, lavastaja ja lavakujundaja Andres Noormets
Videokunstnik ja animaator  Taavi Varm
Etenduse video illustratsioonid Anni Varm
Muusika ja esitus Feliks Kütt

Osades Ireen Kennik , Sten Karpov ja lapsed

Tutvustus

“Salasõber” räägib ühest poisist või tüdrukust, kellel on vanem vend või õde (selle, kas on poiss või tüdruk, vend või õde, saavad otsustada juba
vaatajad). Sellel poisil või tüdrukul on üpris mitu muret, mida ta ise lahendada ei suuda. Suuremad peaksid ja võiksid nõu anda ja aidata, aga ka nemad ei tule iga kord toime või pole neid käepärast.. Aga õnneks on igal väikesel inimesel mõni salasõber, keda palja silmaga ei näegi, aga kes neid hoiab ja valvab ja kes mõnikord üpris tasa ja salaja appi tuleb ning õige vastuse kõrva sosistab või teeotsa kätte juhatab. Nii saab mured murtud ja asjad aetud. Kõige kiuste.

Kõik väikesed ja suuremad, kes on pealt vaatama tulnud, saavad samuti aidata, sest seekord küsitakse ka nende käest nõu ning võetakse seda ka kuulda. Sedasi saab iga etendus olema ainukordne, sest küllap on kõik saalitäied erinevad, samuti nagu ka nende arvamised ja arusaamine maailma asjadest.
lingid
endla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *